Palatul pian de întreținere tuning macro sunet producător de placa de sunet instrument de reparare comutator de sunet racleta de culoare mâner din lemn de înaltă qua

Recenzii (0)
41.19lei 39.12lei

  • Tag-uri: mașină neagră instrumente, lenjerie de pat piano cover, fizic diapazon, sintetizator tastatură pro, 200mm macro canon, gene încrustații de lemn, fibonacci diapazoane, tuner muzica, vw multivan t5 body kit, sunet activat lumini de basm.

Numele produsului] : 1716 Shimming instrument pentru V-groove Produs marca] : vârtej palatul Produs de origine] : Qingdao, provincia shandong Produs grad: grad profesional detalii Produs:

DESPRE NOI:

Bine Ati Venit La Magazinul Nostru

1. Numele companiei noastre: Qingdao Hongyin Lemn Co., Ltd., Profesionale de producție și prelucrare chitara lemn, accesorii chitara, și chitara fabricarea de unelte.Noi lucram cu renume mondial marca chitara producatori, cum ar fi Qingdao GIBSON, ACEST, Tianjin LAG, și Qingdao sejeng (fendr, Ibanez).

2. Avem mii de produse, produsele noastre sunt la prețuri competitive și de înaltă calitate.Am crack jos, pe fals și produse de calitate inferioara.Sperăm să putem stabili o cooperare pe termen lung cu instrument muzical de companii și a le vinde în lume.Dacă aveți nevoie de un număr mare de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.Noi vă va oferi o mai bună reducere.

3. Dacă produsul dvs. de a concura pe preț, contactați-ne.Putem vinde în piața Chineză.În fiecare an, am participat la Shanghai International Exhibition Instrument Muzical (Sala E3),Dacă ai vizita, de asemenea, instrumentul de expoziție, ne puteti contacta.

Despre Noi:

1. Bine ati venit la magazinul nostru.Ca lider al Chinei Chitara piese saler, avem mii de tipuri de produse, care aproape a venit din Japonia și coreea de Sud.Produsele noastre sunt la un pret competitiv și de calitate superioară.Ne luptăm cu produse contrafăcute și de calitate inferioara.Sperăm că putem stabili un termen lung relație de cooperare cu Muzical Instrumens Companiei și salers din lume.Dacă aveți produs la un pret competitiv, ne puteti contacta.Putem vânzare în piața Chineză.

2. Dacă aveți nevoie de produsele noastre într-o cantitate mare , puteți să ne contactați.Va vom oferi un discount.

3. Ne sunt în stoc limitat , dacă ai nevoie de o cantitate extrem de mare , trebuie să ne informați.Vom comanda în avans.

Livrare&Retur:

1. Suntem de transport maritim la nivel mondial, cu excepția unor zone îndepărtate.Transporturile internaționale sunt trimise prin Marianporumboi.ro Standard de Transport maritim, China Post Air Mail , e-EMS sau EMS .Timpul de livrare poate varia din cauza unor motive, cum ar fi numere de companiile aeriene pentru țara dumneavoastră și viteza de procesare a vămilor și oficiul poștal.Timpul de expediere sunt după cum urmează:

EMS : 7-20 zile lucrătoare

e-EMS: 7-20 zile lucrătoare

China Post Air Mail: 20-60 zile lucrătoare

Marianporumboi.ro Standard de Transport maritim: 16-35 zile lucrătoare

2. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul de mărfuri sau de costul de transport maritim.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara.Prin e-pachete, puteți urmări informații de urmărire de produs in link-ul de www.17tarck.com.Pls consultati local post office dacă sunt de acord sau nu.

3. Taxele vamale sunt, în mod normal, practicate de compania de transport maritim sau colectate atunci când vă alegeți elementul în sus.Aceste taxe nu sunt suplimentare taxele de transport.

Plata

1. Vom accepta PayPal, alipay și banca de remitențe.Cum pentru produse plătite ,vom aranja shippment în termen de două zile.Dacă doriți să comandați într-o cantitate mare, puteti sa ne contactati , va vom oferi un discount.Se întoarce sunt acceptabile, puteți returna orice produs in termen de 14 zile de la primire pentru o rambursare sau o înlocuire a elementului respectiv.Vă rugăm să ne contactați pentru o referire numărul, dacă doriți pentru a reveni un element.Vă rog să observați că cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele poștale de returnare, produsele returnate trebuie să fie în starea lor inițială, care include tag-uri și pe orice ambalaj, și îți vom trimite doar înlocuirea sau restituirea după ce vom primi returnat.

2. Vom testa toate elementele pentru a asigurați-vă că acestea sunt în stare bună înainte de expediere, și vor fi ambalate cu grijă pentru a evita deteriorarea în timpul tranzitului.Cu toate acestea, vom fi pe deplin responsabil pentru DOA(Defect La Sosire) elemente, vă rugăm să ne contactați dacă primiți un produs defect, vă vom trimite un alt unul gratis sau problema rambursare completă depinde de alegerea ta.

Contact Și Feedback-Ul

1. Încurajăm clienții să ne contactați direct, chiar dacă poate nu ne răspunde imediat din cauza diferenței de timp.Toate întrebările vor primi răspuns în termen de 12 ore în zilele lucrătoare și vom încerca cele mai bune pentru a răspunde în termen de 24 de ore în zilele de sărbătoare.

2. Vom lăsa feedback-uri pozitive pentru cumpărători, cât mai curând ca primirea de plată, și ne-ar fi mult mai apreciat dacă puteți să ne lăsați un feedback pozitiv si rating de 5 stele după ce veți primi articole.Bun feedback și evaluări sunt foarte utile pentru eBay cariera.

3. Vă rugăm să ne contactați imediat dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau serviciu înainte de a pleca de feedback negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva.

Alama, cupru si nichel

SKU: m45291

  • Numărul De Model - Pian
  • Nume De Brand - NoEnName_Null
  • Origine - China Continentală
  • Tip - diapazon

Adauga un comentariu

Rating :

S-Ar Putea, De Asemenea, Ca

Produse legate de linia de sus

Vanzare NAOMI Metal Plat Humbucker Cover Chitara Preluare Cadru de Montaj Inel Chitara Accesorii Piese Noi

NAOMI Metal Plat Humbucker Cover Chitara Preluare Cadru de Montaj Inel Chitara Accesorii Piese Noi

Caracteristici: de brand nou și nefolosit realizate din metal de înaltă calitate proiectat pentru chitara electrica pickup caietul de sarcini: material: metal se potrivesc pentru chitara electrica pickup greutate: aprox. 34g cadru exterior dimensiune(lungime): aprox. 94 mm cadru interior dimensiune(lungime): aprox. 39 mm alte dimensiunea detaliată este prezentată

19.38lei 16.85lei
Vanzare 5-String Banjo Sac De Depozitare De Protecție Banjo Caz Cu Curea Ajustabilă Pentru Transport Ușor Bumbac Căptușit Banjo Caz Musial Instr

5-String Banjo Sac De Depozitare De Protecție Banjo Caz Cu Curea Ajustabilă Pentru Transport Ușor Bumbac Căptușit Banjo Caz Musial Instr

Descriere: nostru banjo sac de depozitare este premium și puternic pentru a vă permite să efectueze 5-string banjo mai convenabil. caracteristică: 1. calitate perfectă: frumoasă țară în stil tesatura de bumbac moale, piele de căprioară maro captuseala. 2. premium material: acest banjo sac de depozitare se face de apă-protecție oxford pânză + bumbac. 3. închidere cu fermoar:

126.05lei 47.89lei
Vanzare 1 Set Oțel Șa & Bloc Reale Wilkinson WVC-SB Chitara Electrica Vintage Tremolo Sistemul de Pod

1 Set Oțel Șa & Bloc Reale Wilkinson WVC-SB Chitara Electrica Vintage Tremolo Sistemul de Pod

Introducerea de produse : element: wilkinson wvc-sb sistem tremolo bridge prevederi: oțel șa , bloc de oțel , se referă la datele marcate în imagine locul de producție: wilkinson made in coreea culoare: nichel / aur / negru așa cum se arată în imagine greutate: 394g/set sfaturi importante: 1 .produsul nostru prețurile și tarifele de transport sunt stabilite .daca iti

164.85lei 150.02lei
Vanzare Tooyful 2Pc Barca Stil Chitara Bass Electrica Metal Ieșire Jack Soclu Plăci cu 4 Șuruburi pentru ST Strat MP Chitare Electrice

Tooyful 2Pc Barca Stil Chitara Bass Electrica Metal Ieșire Jack Soclu Plăci cu 4 Șuruburi pentru ST Strat MP Chitare Electrice

Descriere: - chitara bass electrica metal ieșire jack socket placa de 4 șuruburi pentru st mp chitara electrica - perfect pentru chitara electrica bass înlocuire - material: fier pachetul include: 2 bucati jack plăci

12.44lei 5.97lei
Vanzare 3 Seturi Filet M12 Comutator Piuliță Șaibă Pickup Selector Piuliță Garnitură Pentru Chitara Electrica Accesorii

3 Seturi Filet M12 Comutator Piuliță Șaibă Pickup Selector Piuliță Garnitură Pentru Chitara Electrica Accesorii

3 seturi filet m12 comutator piuliță șaibă pickup selector piuliță garnitură pentru chitara electrica accesorii caietul de sarcini: de înaltă calitate și de testare este bine produs 100% ca în imaginea de mai jos material : metal culoare: negru, aur, crom, pentru a alege filet: m12 pachetul include: 3 x comutator de nuci 3 x șaibe q: cum pot urmări coletul

10.01lei 7.99lei
Noi LANDTONE DIY Tremolo Chitara Pedala de Kituri Cu Pre-Forate 1590B Și 3PDT 9PIN Comutator de Picior True Bypass

LANDTONE DIY Tremolo Chitara Pedala de Kituri Cu Pre-Forate 1590B Și 3PDT 9PIN Comutator de Picior True Bypass

Rezistențe condensatori diode ic vase altele 1-47r 3-1uf(105) 1-1n4004 2-2n3904 2-b20k 1-dc jack 1-1k2 2-0.17 uf(474) 1-3mm led 1-k30 1-b500k 2-6.35 mm i/o, jack 2-12k 1-0.22 uf(224) 1-baterie 9v snap 2-15k 1-22uf 3-butoane 1-1m 1-pcb bord 1-2k2 1-3pdt pedală de picior 1-82k 1-1590b cutie 1-2m2 1-3mm

146.12lei
Vanzare 1 Volumul 2 Ton buton Buton Chitara Butoane de Control Pentru FD ST Crema

1 Volumul 2 Ton buton Buton Chitara Butoane de Control Pentru FD ST Crema

448c 1 volumul 2 ton buton buton chitara butoane de control pentru fd st crema pachet de 3 bucăți butoane - inclusiv volumul 1 + 2 ton stil vintage 5mm diametru interior striat pentru fd st sau același tip de chitara electrica material: plastic dimensiune: aprox. 2.5 * 1.4 cm culoare: ca imagini arată cantitate: 3pcs (volumul 1+2 de ton butoane) notă: 1.tranziție:

5.19lei 2.53lei
Vanzare Rosewood Full Size Vioară Piese Accesorii Set Gata Pentru A Găsi 4/4 Cuie Endpin Tailpiece Chinrest Aur Clemă

Rosewood Full Size Vioară Piese Accesorii Set Gata Pentru A Găsi 4/4 Cuie Endpin Tailpiece Chinrest Aur Clemă

1set de mărime completă vioară piese de lemn de trandafir vioara accesorii vioara cuie endpin tailpiece chinrest intall aur clemă inclusiv cuie, chinrest, tailpiece,endpin orice dimensiune si cantitate sunt orare disponibile, vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de o cantitate mai mare sau combina de transport cu alte obiecte poate fi, de asemenea, t el cele ce urmează : ) vom

53.41lei 45.42lei
Noi Rosewood Inlay Real Abalone Shell Culoare Coajă De Sunet De Chitara Gaura Cerc Acustice Chitara, Accesorii Chitara Lemn Soundhole

Rosewood Inlay Real Abalone Shell Culoare Coajă De Sunet De Chitara Gaura Cerc Acustice Chitara, Accesorii Chitara Lemn Soundhole

Introducerea de produse : element: sunet de chitara gaura cerc să-ți chitara frumos material : lemn de trandafir + real abalone shell greutate: 100g/bucata sfaturi importante: 1. daca vrei o chitara, accesorii și piese de schimb, le puteți găsi în magazinul nostru . 2 .produsul nostru prețurile și tarifele de transport sunt stabilite .daca iti cumperi un singur produs sau mai

27.78lei
Vanzare Rotativ Chitara Cârlig Umeraș Montare pe Perete Non-alunecare Suport de Metal Suport pentru Chitara, Ukulele, Vioara Instrument Accesorii

Rotativ Chitara Cârlig Umeraș Montare pe Perete Non-alunecare Suport de Metal Suport pentru Chitara, Ukulele, Vioara Instrument Accesorii

Descriere: potrivit pentru instrumente cu coarde, de depozitare și de expoziție. compus din parte principală și de bază, ușor de instalat și separat. montare pe perete cuier, concepute pentru chitare si alte instrumente cu coarde. burete moale pernă acoperă întreaga parte dintre instrument și cuier. bratele sunt reglabile in și out pentru a se potrivi toate dimensiunile de

56.62lei 33.38lei
Noi 3*Chitara Butonul Standard de 6mm Ghivece de Plastic Pentru fender Jazz Bass butoane de înlocuire

3*Chitara Butonul Standard de 6mm Ghivece de Plastic Pentru fender Jazz Bass butoane de înlocuire

Dacă aveți orice întrebări cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul marianporumboi.ro mesaj înainte de feedback-ul dvs. sau de litigiu.vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.dacă sunteți mulțumit cu ei,sper doar 5*stele, feedback-ul, apoi la podul prietenia dintre tine și de noi, 100% brand nou, nu a folosit niciodată produs 100% ca

19.15lei
Vanzare Noi Arrivel Chitara Capo Clemă Aroma AC-11 Chitara Capo Aliaj de Zinc pentru Acustice, Chitare Electrice Unic Argint/Bronz

Noi Arrivel Chitara Capo Clemă Aroma AC-11 Chitara Capo Aliaj de Zinc pentru Acustice, Chitare Electrice Unic Argint/Bronz

Noi arrivel chitara capo clemă aroma ac-11 chitara capo aliaj de zinc pentru acustice, chitare electrice unic argint/bronz caracteristici: de înaltă calitate de primăvară și șurub, clemă ferm fara buzz sau pierdere de tuning. fabricat din aliaj de zinc, excelent touch-sentiment și durabil. de înaltă calitate silicon pernă, protejarea șir de bine. ușor de aplicat și repoziționat

30.26lei 23.60lei
Vanzare 6 Piese De Tuning Chitara Cuie Cheile Tunere Aliaj De Zinc Tuner Butonul Argint Parte

6 Piese De Tuning Chitara Cuie Cheile Tunere Aliaj De Zinc Tuner Butonul Argint Parte

Descriere: - set de 6 butoane mici pentru schaller tunere de chitara - include șurub șaibă. - de înaltă calitate din aliaj de zinc material chitara bass accesorii. - semi-cerc de design face tunerul cap mai elegant și perfect. - înlocuitor mare pentru chitara ta. - instalare gaura dimensiune: aprox. 4*3.2 mm/0.16*0.13 inch(detaliu în figura dimensiune.) - material: aliaj

17.63lei 9.87lei
Noi Korg Volca Keys Analog Sintetizator Polifonic Analogic, Sunet de Motor și Buclă Sequencer Introductivă Sintetizator

Korg Volca Keys Analog Sintetizator Polifonic Analogic, Sunet de Motor și Buclă Sequencer Introductivă Sintetizator

Ideal introductivă sintetizator, cu un simplu dar puternic – polifonice analogic, sunet de motor și buclă sequencer volca keys este un mult-așteptat sintetizator care se adaugă un capitol nou la istorie lungă și etaje de la korg, sintetizatoare analogice.volca keys este un 27-cheie analog synth plumb, care generează incredibil de puternic sunet din corp compact.începe cu o secțiune de filtrare

889.02lei
Noi 20buc (5 Seturi) Naturale Abanos vioara cuie 4/4,instrument Muzical parte

20buc (5 Seturi) Naturale Abanos vioara cuie 4/4,instrument Muzical parte

20buc (5 seturi) naturale abanos vioara cuie 4/4,instrument muzical parte

66.68lei
Vanzare 6 buc/pachet Profesional Durabil chitare Acustice Chitara Electrica Bass Clar Plectrum Chitara Piese Accesorii

6 buc/pachet Profesional Durabil chitare Acustice Chitara Electrica Bass Clar Plectrum Chitara Piese Accesorii

Tip:chitară culoare:aleatoare material:plastic grosime:random cantitate:6 buc pachetul include:6 buc ponturi chitara

5.28lei 3.44lei
Vanzare B6 Bluetooth Reîncărcabil Chitara Electrica Căști Wireless Mini Amplificator cu 5 Efecte de Chitara Bass pentru Căști Accesorii

B6 Bluetooth Reîncărcabil Chitara Electrica Căști Wireless Mini Amplificator cu 5 Efecte de Chitara Bass pentru Căști Accesorii

B6 bluetooth reîncărcabil chitara electrica cască bluetooth receptor mini amplificator cu 5 efecte pentru chitara electrica specificatii: modul: 5 efecte de sunet moduri (reverb, cor-flanșă-distorsiune sunet broască).funcții: cinci funcții efecte, ieșire pentru căști functia bluetooth primirea funcției.potrivit pentru instrumente muzicale: chitara electrica, bachelită chitara cu pickup, etc.

143.36lei 86.01lei
Vanzare 1 Chitara Capo și 5 chitare Acustice Electric Guitarra Accesorii

1 Chitara Capo și 5 chitare Acustice Electric Guitarra Accesorii

1 chitara capo și 5 chitare acustice electric guitarra accesorii descriere produs chitara capo se potrivesc pentru 4-6 string chitara / bass / ukulele înaltă rezistență, greutate de lumină, de viață lungă. de asemenea, este un pod pin extractor pentru chitara acustica tip: chitara capo culoare: negru dimensiune: 7.3 cm x 9.3 cm material: plastic pachetul include:

10.15lei 6.98lei
Vanzare 2x 40 41inch Chitara Acustica Pickguards stângaci Dreptaci Set de plăci de

2x 40 41inch Chitara Acustica Pickguards stângaci Dreptaci Set de plăci de

Descriere: din premium pvc, durabil și robust. potrivit pentru cele mai multe în spate, 40/41 inch folk chitara acustica (cutaway chitare nevoie să clip pickguard-te) înlocuirea pickguard zero placă pentru chitara folk cu un stângaci pickguard si un dreptaci pickguard în pachet, potrivite pentru mai multe jucătorii chitara. mare cadou pentru iubitorii de chitara caietul de

10.56lei 5.92lei
Noi Vioara 4/4 gât montați clema de Vioară capul de prindere fixat clip si Grif de montare Unghi precis instrument de măsurare instrument

Vioara 4/4 gât montați clema de Vioară capul de prindere fixat clip si Grif de montare Unghi precis instrument de măsurare instrument

: ①100% de brand nou și nefolosit ② colierului este de a face de înaltă calitate din aluminiu.partea care atinge vioara lui grif este concavă și nu este un tampon de cauciuc pentru a proteja grif nu poate fi deteriorat. ③ instrumente de măsurare sunt realizate din cupru.acesta poate fi folosit pentru viori 4/4,manopera bun ④the de prelucrare a lemnului și vioară producător

85.14lei
Vanzare Din lemn in Miniatura Harpă cu Cazul Mini Instrumente Muzicale in Miniatura Ornament

Din lemn in Miniatura Harpă cu Cazul Mini Instrumente Muzicale in Miniatura Ornament

Descriere această miniatură ornament este fabricat din material de lemn.proiectat cu harpa forma, este perfect completările decor pentru casa ta sau la birou, living, camera pentru copii.acesta este un joc uimitor de ornament.acest lemn harpă ornament va fi un decor bun pentru casa ta, masa, și mai mult! caracteristici -culoare: așa cum se arată -material: lemn -dimensiune:.00x6.00x1.00cm/3.54x2.36x0.39in -

86.84lei 45.14lei