XHP50/XHP90 8000LM Puternic Proiector Portabil Super-Luminos IPX6 Impermeabil Spoturi USB Reîncărcabilă Lanterna cu Baza

Recenzii (1)
55.47lei 33.29lei

  • Tag-uri: xhp 90 kit, corpul xhp50, brett lanterna xhp50, jocuri p90, nedefinit pantaloni, searchlight 100 senzor, hedeli xhp90 lanterna, oudoo de lumină portabile, oamenii de vânătoare, lanterna mare căutare.

O-Descrie:

1. Material: de înaltă calitate ABS+PC material, puternică rezistență la compresiune, protejează structura internă, și nu se teme de pericolul căderii de la înălțime.

2. Margele lampa: de mare putere XHP serie margele lampa, lumina strălucitoare, cu rază lungă de puternic capacitatea de fotografiere, fascicul distanta de mai mult de 500 de metri, durată lungă de viață, se pot întâlni diverse nevoile de iluminat.

3. Metoda de încărcare: interfață USB de încărcare, compatibil cu o varietate de metode de taxare, cum ar fi laptop-uri și mobile de alimentare, care sunt mai sigure și mai repede.Farul are o funcție de ieșire, și poate fi folosit pentru apeluri de urgență de încărcare de telefoane mobile sau alte dispozitive atunci când este necesar.

4. Puterea display: Smart power de afișare, pentru a cunoaște consumul de energie în orice moment, pentru a facilita alimentarea în timp util de putere, și pentru a evita putere insuficientă în utilizarea în aer liber.

5. Modul de lumină: 6 moduri reglabile (principală de lumină: lumină puternică/low light/spargere flash; partea de lumină: lumină albă puternică de lumină alb/lumina slabă de lumină/roșu și albastru flash), luminozitatea de lumina poate fi ajustat în mod liber pentru a se adapta la diferite medii.

6. De zi cu zi rezistent la apa: IPX6 impermeabil de rating înseamnă că se poate preveni stropirea în toate direcțiile, potrivit pentru interior sau în medii și condiții meteorologice aspre.

7. Potrivit pentru: camping, alpinism, speologie, vânătoare, pescuit, noapte de funcționare, drumeții, întreținere și alte activități în aer liber.

S model:

Margele lampa: P50+2835*25+5LED (roșu) +5LED (albastru)

Putere: 10W

Lumeni: 2000lm

Metoda de încărcare: încărcare solară/de Tip C de încărcare

Utilizare baterie: built-in 3 18650 baterii cu litiu

Capacitate baterie: 4500 mAh

Timp de încărcare: 4-5h

Timp de lucru: 5-8h (moduri diferite de iluminat, diferite ore de lucru)

Modul de iluminare: 6 nivele reglabile (principală de lumină: lumină puternică/low light/spargere flash; partea de lumină: lumină albă puternică de lumină alb/lumina slabă de lumină/roșu și albastru flash)

Dimensiune produs: 106*117*263mm

Dimensiune ambalare: 120*120*273mm

Greutate netă: 431g

M model:

Margele lampa: P50+2835*25+5LED (roșu) +5LED (albastru)

Putere: 15W

Lumeni: 5000lm

Metoda de încărcare: încărcare solară/de Tip C de încărcare

Utilizare baterie: built-in 3 18650 baterii cu litiu

Capacitate baterie: 4500 mAh

Timp de încărcare: 4-5h

Timp de lucru: 5-8h (moduri diferite de iluminat, diferite ore de lucru)

Modul de iluminare: 6 nivele reglabile (principală de lumină: lumină puternică/low light/spargere flash; partea de lumină: lumină albă puternică de lumină alb/lumina slabă de lumină/roșu și albastru flash)

Dimensiune produs: 153*117*300mm

Culoare caseta dimensiune: 160*160*310mm

Net greutate: 585g

Am modelul:

Margele lampa: P90+2835*25+5LED (roșu) +5LED (albastru)

Putere: 20W

Lumeni: 8000lm

Metoda de încărcare: încărcare solară/de Tip C de încărcare

Utilizare baterie: built-in 4 18650 baterii cu litiu

Capacitate acumulator: 6000 mAh

Timp de încărcare: 5-6h

Timp de lucru: 5-7h (moduri diferite de iluminat, diferite ore de lucru)

Modul de iluminare: 6 nivele reglabile (principală de lumină: lumină puternică/low light/spargere flash; partea de lumină: lumină albă puternică de lumină alb/lumina slabă de lumină/roșu și albastru flash)

Produs dimensiune: 200*140*350mm

Culoare caseta dimensiune: 205*205*358mm

Greutate netă: 887g

Tipul de ambalaj:

Pachetul: 1*lumina de lucru, 1*cablu de încărcare,3*filtru lentila

Pachetul B: 1*lumina de lucru, 1*cablu de încărcare, 3*filtru lentila,1*suport

Sugestie:

1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să acceptați o eroare de 1-3 cm.

2. Datorită diferenței de lumină și ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine.

B-Descrie:

1. Material: de înaltă calitate ABS+PC material, puternică rezistență la compresiune, protejează structura internă, și nu se teme de pericolul căderii de la înălțime.

2. Margele lampa: de mare putere margele lampa, lumina stralucitoare, puternice, cu rază lungă de capacitatea, fascicul distanta de mai mult de 1000 de metri, durată lungă de viață, se pot întâlni diverse nevoile de iluminat.

3. Design: Acest proiector vine cu roșu, albastru, galben și filtru de lentile.Sursa de lumina de culoare poate fi schimbat oricând și oriunde în conformitate cu nevoile mediului.O lumina are mai multe culori, care este comod si practic.

4. Metoda de încărcare: 2 tipuri de metodele de încărcare (încărcare solară și de încărcare USB) de încărcare solară, puteți încărca atunci când nu este soare, pentru a evita lipsa de energie electrică în aer liber, și încărcați în timp.Încărcare USB este compatibil cu o varietate de metode de taxare, cum ar fi laptop-uri și mobile de alimentare, care este mai sigur și mai rapid.Farul are o funcție de ieșire și poate fi folosit pentru apeluri de urgență de încărcare de telefoane mobile sau alte echipamente atunci când este necesar.

5. Afișare putere: putere Inteligent de afișare, pentru a cunoaște consumul de energie în orice moment, pentru a facilita alimentarea în timp util de putere, și pentru a evita putere insuficientă în utilizarea în aer liber.

6. Modul de iluminare: 6 moduri sunt reglabile (principală de lumină: lumină puternică/low light/spargere flash; partea de lumină: lumină albă puternică de lumină alb/lumina slabă de lumină/roșu și albastru flash), luminozitatea de lumina poate fi ajustat în mod liber pentru a se adapta la diferite medii.

7. De zi cu zi rezistent la apa: IPX6 impermeabil de rating înseamnă că se poate preveni stropirea în toate direcțiile, potrivit pentru interior sau în medii și condiții meteorologice aspre.

SKU: m428990

  • Utilizare - Camping, Alpinism, Speologie, Vânătoare, Pescuit, Noaptea de funcționare, Hiki
  • Comutator de mod - 6 nivele reglabile (lumina principala
  • Tip De Element - Portabil Lumina Reflectoarelor
  • Caracteristică - ca putere banca
  • Putere - 10W/15W/20W
  • Numărul De Model - Solar baterie reîncărcabilă LED proiector portabil
  • Nume De Brand - VASTFIRE
  • Fascicul De Unghiul - 180°
  • Certificare - RoHS, ce, CCC, CCC, ce, RoHS
  • Sursa De Lumina - Becuri cu LED-uri
  • Lumen - 2000lm/5000lm/8000lm
  • Modelul de Margele de LED-uri - P50 /P90
  • Origine - China Continentală

Anonymous

26 de zile la Moscova. Corespunde descrierii. Fasciculul este puternic. In kit mai sunt 3 filtru. Taxele de soare.

Adauga un comentariu

Rating :

S-Ar Putea, De Asemenea, Ca

Produse legate de linia de sus

Vanzare 100W LED Temporară de Muncă de Lumină, 14500Lumen 5000K Lumini de Construcții, Agățat Portabil Site de locuri de Muncă de Lumină cu Cârlig, 10ft Cablu, Plug

100W LED Temporară de Muncă de Lumină, 14500Lumen 5000K Lumini de Construcții, Agățat Portabil Site de locuri de Muncă de Lumină cu Cârlig, 10ft Cablu, Plug

Despre acest articol 【super-luminos și de economisire a energiei】- de înaltă eficiență 145lm/w, uimitoare lumen ieșire de 14.500 de lm, acest 100w led temporară de muncă, lumina poate lucra într-o gamă largă de aplicații cum ar fi high bay de înlocuire, construcție temporară de iluminat, picătură înlocuire lumina, portabil cu led lumina de lucru, condus magazin de lumini, agățat

419.67lei 209.86lei
Vanzare Candelabru Sala de Mese Modernă Agățat Lumini Lămpi de Tavan Candelabre Designer pentru Bar Luciu Pandantiv de Iluminat

Candelabru Sala de Mese Modernă Agățat Lumini Lămpi de Tavan Candelabre Designer pentru Bar Luciu Pandantiv de Iluminat

Despre noi suntem o fabrică specializată în producția și vânzările de produse de iluminat.fabrica este situată în centrul vechi al orașului zhongshan, capitala de iluminat în china.în fiecare an, un număr mare de produse de iluminat sunt vândute peste tot în lume.fabrica noastra este angajat la nivel global customer service, pentru a asigura o bună calitate a produsului, dar, de asemenea,

250.04lei 162.51lei
Vanzare 220V lumina Reflectoarelor cu LED-Bec E27 de Porumb Lampa E14 Fiolă Candelabru LED Bec de 12W 15W 18W 20W Lumina Led Lampara Iluminat de uz Casnic

220V lumina Reflectoarelor cu LED-Bec E27 de Porumb Lampa E14 Fiolă Candelabru LED Bec de 12W 15W 18W 20W Lumina Led Lampara Iluminat de uz Casnic

Bine ati venit pentru a cumpara. de înaltă calitate, e27 / e14 bec led. garanție de 2 ani !!! atât timp cât produsul nu este făcut de om deteriorat, trimite-l înapoi.vom verifica și să verifice dacă e natural deteriorat.produsele noastre au garanție de doi ani. caracteristici: consum redus, luminozitate ridicată. de economisire a energiei și de mediu prietenos, este

7.67lei 5.69lei
Vanzare LED Reîncărcabilă Bec Lumina de Urgență Noapte Stand de Piață în aer liber Camping Artefact de uz Casnic Curent Super-Luminos Dovadă de Ploaie

LED Reîncărcabilă Bec Lumina de Urgență Noapte Stand de Piață în aer liber Camping Artefact de uz Casnic Curent Super-Luminos Dovadă de Ploaie

Led reîncărcabilă bec lumina de urgență noapte stand de piață în aer liber camping artefact de uz casnic curent super-luminos dovadă de ploaie descriere: 1. tensiune de intrare: 5v 2. flux luminos: 100 (lm) 3. fascicul de unghiul: 240 (grade) 4. index de redare culoare: 80-90 5. lampă de corpul material: pvc 6. umbra material: pvc 7. grad de protecție: ip65 8.

22.78lei 14.14lei
Vanzare Noul Smart Solar LED-uri Impermeabil în aer liber în Sus și în Jos Luminos de Iluminat, Decoratiuni de Gradina Solar Lumini Scari Gard Lumina Lămpii

Noul Smart Solar LED-uri Impermeabil în aer liber în Sus și în Jos Luminos de Iluminat, Decoratiuni de Gradina Solar Lumini Scari Gard Lumina Lămpii

Solare lampă de perete impermeabil în aer liber în sus și în jos luminos de iluminat, decoratiuni de gradina lumina solara scări gard lumina lămpii tip: solar de umbră și lumină de lampă de perete nivelul de protecție: ip65 sursa de lumina tip: led tensiune: 1.2 v soare timp: 8h dimensiune:80*65mm scop: de grădină în aer liber lampa de perete, iluminat decor peisaj

36.00lei 26.27lei
Vanzare LED-uri de Perete, Lămpi de Iluminat Interior de Aur Bordura Dressing Mobilier Camera de zi Casa Decor de Epocă, Oglinzi Dormitor Tranșee

LED-uri de Perete, Lămpi de Iluminat Interior de Aur Bordura Dressing Mobilier Camera de zi Casa Decor de Epocă, Oglinzi Dormitor Tranșee

Led-uri de perete, lămpi de iluminat interior de aur bordura dressing mobilier camera de zi casa decor de epocă, oglinzi dormitor tranșee

270.75lei 124.54lei
Vanzare Solar LED Lumini în aer liber Gard rezistent la apa Lumini de Perete 7 Culori Schimbare pentru Gradina Curte Curte Decor Solar Punte Lampa

Solar LED Lumini în aer liber Gard rezistent la apa Lumini de Perete 7 Culori Schimbare pentru Gradina Curte Curte Decor Solar Punte Lampa

Solar led lumini în aer liber gard rezistent la apa lumini de perete 7 culori schimbare pentru gradina curte curte decor solar punte lampa descriere produs caietul de sarcini: material: abs rezistent la apa: ip65 dimensiune produs:11*4*6 cm lumen:15lm panou solar:2v,130mah culoare lumina:dual-culoare numărul de led-uri : 3 capacitate baterie: 1.2 v 600mah timp

115.67lei 71.73lei
Vanzare 1-6pcs Tuya Zigbee Bec LED Estompat Lumina RGB Lampa Inteligentă Acasă 9W E27 B22 Schimbare de Culoare Bec Funcționează Cu Alexa de Start Google

1-6pcs Tuya Zigbee Bec LED Estompat Lumina RGB Lampa Inteligentă Acasă 9W E27 B22 Schimbare de Culoare Bec Funcționează Cu Alexa de Start Google

1-6pcs tuya zigbee bec led estompat lumina rgb lampa inteligentă acasă 9w e27 b22 schimbare de culoare bec funcționează cu alexa google acasa 1-6 buc tuya zigbee bec led estompat lumina rgb lampa inteligentă acasă 9w e27 b22 schimbare de culoare bec funcționează cu alexa de start google descriere: 100% de brand nou și de înaltă calitate! acest produs necesită o zigbee hub dispozitiv

91.52lei 54.00lei
Vanzare LED Candelabru de Cristal Rotund Moderne Living Lampa Schimbătoare LED Lumini Pentru luat Masa Dormitor Corpuri Suspendate

LED Candelabru de Cristal Rotund Moderne Living Lampa Schimbătoare LED Lumini Pentru luat Masa Dormitor Corpuri Suspendate

De înaltă calitate cu led-uri moderne candelabru de cristal dimensiune: dia60xh7.5cm cu 1,5 metri reglabil atârna de sârmă dia80xh7.5cm cu 1,5 metri reglabil atârna de sârmă dia100xh7.5cm cu 1,5 metri reglabil atârna de sârmă dia100+60cm cu 1,5 metri reglabil atârna de sârmă tensiune de alimentare:ac110v-240v material :metal+cristal certificat : ce &ul sursă

2 889.31lei 1 589.12lei
Vanzare Modern Nordice Lumina Pandantiv de Fier Abajur din Lemn LED Lampă de Agățat pentru luat Masa Cameră de Hotel, Dormitor, Bucatarie Corpuri de Iluminat

Modern Nordice Lumina Pandantiv de Fier Abajur din Lemn LED Lampă de Agățat pentru luat Masa Cameră de Hotel, Dormitor, Bucatarie Corpuri de Iluminat

Artpad moderne nordice lumina pandantiv de fier abajur din lemn led lampă de agățat pentru luat masa cameră de hotel, dormitor, bucatarie corpuri de iluminat caracteristici : lumini pandantiv din metal de înaltă calitate materiale, realizate de tehnologia modernă, simplă formă, suprafața este netedă textura, de iluminat pentru a crea o atmosfera de acasa pandantiv lumini inaltime poate

322.27lei 248.15lei
Vanzare 1/2/4/6/8pcs Energie Solară Flacără de Lumină Grădină Terasă Albastru Dans Flacără Pâlpâitoare a Lămpii de Gazon rezistent la apa Miza Lampa

1/2/4/6/8pcs Energie Solară Flacără de Lumină Grădină Terasă Albastru Dans Flacără Pâlpâitoare a Lămpii de Gazon rezistent la apa Miza Lampa

[relateproductdetail/] 12led solare flacără torch lumina pâlpâitoare de lumină albastră impermeabil în aer liber, grădină cu gazon, calea miza decorative lumina de noapte caracteristică: solar flacăra lămpii de masă introdus gazon lampă în aer liber, grădină torch lampă dans superb albastru violet flame design: o alternativă sigură la real flacăra , condus lumina, seif,

17.22lei 7.07lei
Vanzare De lux K9 Cristal Candelabru LED Lumina Pandantiv Inele Design LOFT Villa Lustru de Artă Interioară Lampă de Agățat Candelabru Corpuri

De lux K9 Cristal Candelabru LED Lumina Pandantiv Inele Design LOFT Villa Lustru de Artă Interioară Lampă de Agățat Candelabru Corpuri

De lux k9 cristal candelabru led lumina pandantiv inele design loft villa lustru de artă interioară lampă de agățat candelabru corpuri caietul de sarcini : sursă de lumină : led-uri smd margele (inclusiv) material corp:oțel inoxidabil + cristal + led tensiune de alimentare : 90v/110v/120v/130v/220v/230v/240v toate pot folosi culoare lumina :lumina calda sau rece alb dimensiuni

659.00lei 395.42lei
Vanzare 85-265V E27 PIR Senzor de Mișcare Lampa de 9W 12W 15W 18W Bec LED cu Senzor de Mișcare Infraroșu Radiații Detector de Mișcare de Securitate Lumina

85-265V E27 PIR Senzor de Mișcare Lampa de 9W 12W 15W 18W Bec LED cu Senzor de Mișcare Infraroșu Radiații Detector de Mișcare de Securitate Lumina

Atenție: bec led-uri este de a construi-în lumina senzor de control, astfel încât lampa poate lucra pe timp de noapte sau întuneric doar mediul.

170.82lei 119.58lei
Noi Led-uri de dragoste romantica Forma Decorative Lumina de Noapte

Led-uri de dragoste romantica Forma Decorative Lumina de Noapte

Led-uri de dragoste romantica forma decorative lumina de noapte . plastic abs . alb cald bateria nu includ potrivite pentru decorarea acasă și camera pentru copii . transport nava de ems, dhl,fedex, china post air mail, china post air parcel și o altă cale. dhl, de obicei, durează 3-7 zile lucratoare ems shipping, de obicei, durează 8-12 zile de lucru fedex de transport

144.47lei
Vanzare Retro Edison LED Filament Bec Lampa E27 E14 220V-240V Bec C35 G45 A60 ST64 G80 G95 Epocă Lumânare Sticlă de Lumină Bec

Retro Edison LED Filament Bec Lampa E27 E14 220V-240V Bec C35 G45 A60 ST64 G80 G95 Epocă Lumânare Sticlă de Lumină Bec

Specificatii: model:c35/c35l/g45/a60/st64/g80/g95/t45 de bază tip: e27/e14 putere: 2w / 4w / 6w / 8w led filament cantitate: 2 buc / 4buc / 6pcs / 8pcs ( 1buc led filament este de 1w putere numai) temperatura de culoare:alb rece 6000-6500k / alb cald 2700-3500k tensiune de alimentare:ac 220v-240v cri: 85ra unghi fascicul: 360° materail: sticla averange viata: >50.000 ore caracteristică: economisește

9.83lei 6.38lei
Vanzare 2X Romantic CONDUS Acoperiș Înstelat Stele Lumina de Noapte Proiector Atmosfera Galaxy Lampa USB Lampa Decorativa Reglabil Masina Decor de Lumină

2X Romantic CONDUS Acoperiș Înstelat Stele Lumina de Noapte Proiector Atmosfera Galaxy Lampa USB Lampa Decorativa Reglabil Masina Decor de Lumină

Romantic condus masina acoperiș de stele lumina de noapte proiector atmosfera galaxy lampa usb lampa decorativa reglabil masina de decor interior lumina romantic condus cer înstelat de noapte lumina 5v usb alimentat galaxy star proiector lampa pentru masina de acoperiș de casă cameră decor plafon plug and play caracteristici: 1. o varietate de starlight densitățile pot fi ajustate: masina

39.12lei 19.56lei
Vanzare Captivantă Ambientale Led Backlight PC Monitor de Gaming 5V WS2812b RGBIC Sincronizare Ecran Color USB Led Strip Pentru Windows PC Iluminat

Captivantă Ambientale Led Backlight PC Monitor de Gaming 5V WS2812b RGBIC Sincronizare Ecran Color USB Led Strip Pentru Windows PC Iluminat

Captivantă iluminat ambiental pc monitor de gaming 5v ws2812b ecranul de sincronizare usb culoare rgb led strip pentru windows pc-ul led backlight usb pc screen spate kit de lumina 30leds pe metru fiecare led este adresabil rgb 5050smd ws2812 ic software-ul de control : pc software-ul de control usb alimentat cum să instalați? 1. atașați benzi de lumină la partea din

157.37lei 100.70lei
Vanzare 20buc g9 becuri cu halogen capsulă 220-240v 20/25/40/60w iluminat lampa 2900k alb cald lumen mare pentru casa dormitor baie

20buc g9 becuri cu halogen capsulă 220-240v 20/25/40/60w iluminat lampa 2900k alb cald lumen mare pentru casa dormitor baie

Caracteristici! 100% de brand nou! g9-eco cu halogen becuri capsulă lampă cu led-uri becuri.excelent și în condiții de siguranță iluminat de ieșire.de înaltă calitate eco-halogen, instant on, nu flicker, nici zumzet de sunet, ochi-de protecție, larg unghiul de fază 360°, 2900k alb cald.! lămpi cu halogen oferi mai luminos, alb lumină decât becurile incandescente, menținând în

49.92lei 24.98lei
Vanzare XMQWL de Înaltă Calitate, Suprafață Rotundă Montat LED Downlight 12W18W 20W Lumini Plafon lumina Reflectoarelor 110V/220V Interior Corpuri de Iluminat

XMQWL de Înaltă Calitate, Suprafață Rotundă Montat LED Downlight 12W18W 20W Lumini Plafon lumina Reflectoarelor 110V/220V Interior Corpuri de Iluminat

Parametrii de produse: brand: xmqwl tensiune de intrare:ac85-265v/110v/220v 50/60hz putere:7w/10w/12w/15w/18w/20w/24w estompat:da indexul de redare a culorii(cri):>ra90 unghi fascicul:60° chip de led-uri:c0b cip(epistar) flux luminos:110lm/w temperaturi:-25 la 45° nivel de protectie:ip52 temperatura de culoare:alb cald:(2700k-3000k); white naturale:(4000k-4200k);rece

50.01lei 45.00lei
Vanzare 5M 10M Benzi cu LED-uri de Lumină 2835 240LEDs Super Luminoase Flexibile Banda LED 12V 24V Impermeabil Panglică cu LED-uri Alb Cald, Alb Natural

5M 10M Benzi cu LED-uri de Lumină 2835 240LEDs Super Luminoase Flexibile Banda LED 12V 24V Impermeabil Panglică cu LED-uri Alb Cald, Alb Natural

Caracteristici: • brand nou. • superb chiar 2835 smd led, led de mare intensitate și de fiabilitate. • durata lunga de viata de 50.000 de ore • lungime continuă, dotat cu 5/10meter. • flexibil panglică pentru curbare în jurul valorii de curbe • complet netedă și chiar lumina răspândit, rezolvarea inegale luminos problema • ultra-luminos, dar de funcționare

82.66lei 61.17lei
Vanzare 30cm Mult Siguranța în Trafic Intermitent LED Lumina cu Magnetic, Curea de mână, Control Avertizare lanterna Lanterna pentru Parcare Ghiduri

30cm Mult Siguranța în Trafic Intermitent LED Lumina cu Magnetic, Curea de mână, Control Avertizare lanterna Lanterna pentru Parcare Ghiduri

Pachetul include: 1 bucată de lumină produsul va fi actualizat în mod constant, aspectul și culoarea pot fi modificate, vă rugăm să nu te superi.și să ia un considerare înainte de a plasa comanda dacă aveți cererea pentru culoare sau aspectul.

52.49lei 34.12lei